Tapasbar ’t Vlak

tapaskeuken en Hollandse historie.

Wat zijn tapas?

Een tapa is van origine een Spaans borrelhapje. Veel mensen denken daarom dan ook dat het eten van tapas alleen bij de borrel gebeurt en weten vaak niet dat het inmiddels is uitgegroeid tot een complete maaltijd. Door het combineren van diverse gerechtjes op de kaart, kunt u geheel naar eigen inzicht een heerlijk menu samenstellen.

U heeft een ruime keuze uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Daarnaast kunnen wij u onder andere een huisgemaakte salade of vers gebakken aardappeltjes met pikante saus serveren.

Waarom tapas?

Eten moet vooral een gezellige aangelegenheid zijn en dat proberen we in `t Vlak te realiseren. Tapas worden in etappes opgediend en in kleine hoeveelheden. Heeft u niet voldoende, dan kan er zonder probleem weer iets besteld worden. Het eten moet bijzaak zijn, geen hoofdzaak! Echter de kwaliteit van de gerechtjes moet goed zijn.
Omdat we redelijke prijzen hanteren, is het uitnodigend om iets te bestellen wat u normaal gesproken niet snel zou durven proberen. Kunt u geen keuze maken? Laat u verrassen door de chef!

Weekschotel.

Buiten de tapaskaart om serveren wij ook wisselende weekschotels voor de liefhebber. Zoals onder andere: pasta, een heerlijk stoofpotje rundvlees, stamppot of bijvoorbeeld een kogelbiefstuk.

Besloten avond. 

Op maandagavond stelt Tapasbar ‘t Vlak u in de gelegenheid om uw gasten privé te ontvangen op onze unieke locatie in Dordrecht. Ons gezellig en professioneel team zal u bijstaan om deze avond voor u en uw gasten tot een succes te maken.

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt? Kom gerust bij ons langs of bel voor een afspraak, u bent van harte welkom.

 

  Copyright © 2013 - 2018
Ber-ICT